Interieuradvies

Nieuwe meubels nodig, verbouwen of verhuizen? Heb je geen idee waar je moet beginnen met het inrichten van jouw huis? Wees niet bang, je bent namelijk niet de enige. Er zijn zoveel mogelijkheden en trends dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Met passende of juist verrassende ideeën en ontwerpen maken onze ervaren interieurstylisten van jouw huis een thuis.

Basis interieurontwerp

Tijdens een basis interieurontwerp kun je advies krijgen over kleur, indeling, meubelen, (interieur)stijl en materiaal. In een uur kunnen we samen met jou tot een schetsontwerp komen.

Vraag je een basis interieurontwerp aan, dan vragen we aan jou een voorbereiding. Het is handig om zoveel mogelijk informatie naar de afspraak mee te nemen. Denk hierbij aan foto’s, afmetingen en een plattegrond van de ruimte, maar denk ook aan sfeerbeelden van wat je mooi of juist niet mooi vindt.

Duur 2 – 4 weken

Prijs 75,- euro, bij besteding van 750,- euro in onze winkel ontvang je 75,- euro terug. Dit bedrag dient binnen een jaar te worden besteed.

Onze stylisten kunnen dit advies ook geven bij jou thuis. De reiskosten zijn exclusief. We rekenen 0,20 eurocent per kilometer en 75,- euro per uur reistijd.

Compleet interieurontwerp

Met een compleet interieurontwerp krijg je een volledig plan waarmee je aan de slag kan voor de inrichting van jouw gehele woning. We gaan samen met jou om tafel om te inventariseren wat de mogelijkheden en wensen zijn. Samen proberen we erachter te komen wat jouw stijl is. Na een eerste intake werken ze alles voor je uit en leveren ze een totaalplan, bestaande uit: een moodboard, een indelingsplan met 3D beelden, een materialenplan en een productoverzicht van meubels.

Duur 4 – 6 weken

Prijs 500,- euro per ruimte, bij besteding van 5000,- euro in onze winkel ontvang je 500,- euro terug. We maken na de intake een offerte waarbij we de prijs definitief maken.

Advies op maat

Elk project is anders en vraagt om een passend ontwerp. Daarom hebben we ook de mogelijkheid om jouw eigen pakket samen te stellen. Na een kennismakingsgesprek maken wij een persoonlijke offerte. Bij akkoord op deze offerte gaan wij aan de slag!

Prijs op aanvraag

Plan jouw afspraak

Gewenst advies

Wat onze klanten zeggen

{

Het is een hele mooie sfeervolle winkel , we zijn goed geholpen met de kleurkeuze voor onze nieuwe eetkamerstoelen en fauttuil. Men neemt alle tijd voor je voor een goed advies of je nu komt voor grote of kleine aankopen. Medewerksters zijn leuke aardige dames en denken goed mee. Kan niet wachten tot de stoelen en salontafel er zijn!

Riecky Netten