Vloeren

De Castle Stones zijn handgemaakte originele exemplaren van antieke marmer- en kalksteentegels uit historische Vlaamse- Franse en Italiaanse landhuizen, kastelen en kerken. De uit marmerpoeder, hoogwaardige cement en kleurpigmenten geperste tegels zijn door en door gekleurd en hebben een authentieke structuur die overeenkomt met de rustieke charme van toen. De tegels worden handmatig gegoten, geperst, en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een speciale nabewerking. Ze zijn ook toepasbaar in iedere ruimte ook in vochtige ruimtes als badkamers en sparuimtes.
De tegels zijn slijt- en, kleurvast, kennen een hoge belastbaarheid en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doordat de tegels met de hand gemaakt en gekleurd worden, is iedere vloer uniek. Castle Stones bieden enorme voordelen ten opzichte van natuursteen tegels: ze zijn extreem licht van gewicht en dun (slechts 8 mm) waardoor ze zeer geschikt zijn voor toepassing in (oude) appartementen en monumentale panden en eventueel over een bestaande vloer heen worden gelegd. Castle Stones zijn gemakkelijk te hanteren bij transport, snij- en legwerk.
De tegels kunnen ook over een houten vloer worden gelegd of als wandbekleding worden aangebracht. Castle Stones zijn in drie verschillende modellen (Loft, Dalle en Bricks) en in acht kleuren met telkens drie kleurschakeringen verkrijgbaar. Het kleurprogramma varieert van lichtbeige tot donkergrijs. In onze winkel zijn de verschillende modellen op grote oppervlakken gelegd. Heeft u vragen over de toepasbaarheid, het leggen of andere vragen… wij helpen u graag!

  

Collectie1
Collectie1
Collectie1